In je district!

In alle zeven districten in Nederland wordt momenteel minimaal eenmaal per Rotaryjaar een RLI-cyclus van drie trainingen georganiseerd. Vlaamse Rotarians kunnen zich hiervoor ook aanmelden.

Wat zijn de kosten?

RLI wordt georganiseerd door vrijwilligers. Je betaalt alleen mee om de werkelijke kosten, zoals zaalhuur, koffie/thee en lunch te dekken. De kosten hiervoor bedragen maximaal € 50 per cursusdag, totaal dus € 150.

Voor deelname aan een blok van RLI dient de desbetreffende betaling uiterlijk twee weken voor aanvang van dat blok ontvangen te zijn.

Kosteloos afzeggen kan tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan een blok.

Clubs en districten

Er zijn districten die een deel van de kosten betalen.

Clubbesturen worden aangemoedigd om de kosten van een clublid voor rekening van de club te nemen. Op die manier zijn kosten nooit een drempel om de kennis in de club te vergroten.

Volg ons ook op Facebook:

Het Rotary Leerinstituut (RLI) is sinds 2010 actief in Nederland.