Dag 1 WEET-dag omvat de volgende onderdelen:

•  Basiskennis over Rotary en Global Networking Groups

•  Het Strategisch Plan van Rotary International

•  Succesvolle clubs

•  De organisatiestructuur van Rotary

Dag 2 DOE-dag omvat de volgende onderdelen:

•  Rotary Foundation en Polio+

•  Vocational Service als unieke kernwaarde

• 'Interacties' met succesvolle projecten

•  Young Generations

Dag 3 MIJN CLUB-dag omvat de volgende onderdelen:

•  Ledenbeleid (ledenwerving en -behoud)

•  PR en Communicatie

•  Lange termijn plannen

Beter toegerust

RLI organiseert jaarlijks per district een cyclus van drie opeenvolgende trainingen. Om er voor te zorgen dat iedere deelnemer tot zijn recht komt in de interactieve workshops, kunnen per cyclus maximaal 25 Rotarians deelnemen.

Iedere cursist kan een ander motief hebben om mee te doen. Dat kan zijn om meer over Rotary te weten te komen, of om je beter toegerust te weten met het oog op toekomstige functies en taken in de eigen club of boven clubniveau.

Thema’s

Thema’s zijn onder meer teambuilding in de club, het opzetten van succesvolle serviceprojecten, pr en communicatie en het vinden en behouden van nieuwe leden. Ook Rotaryzaken zoals Vocational Service, Young Generationprojecten en Rotary Foundation komen aan de orde.

Afgerond geheel

Iedere bijeenkomst staat op zichzelf en vormt een afgerond geheel. Na het volgen van drie trainingen ontvang je tijdens een feestelijke afsluiting een oorkonde en een RLI-pin. Het is mogelijk om de drie trainingen over meerdere jaren te spreiden, bijvoorbeeld wanneer je op een bepaalde dag verhinderd was.

Volg ons ook op Facebook:

Lees hier meer over

de workshops